Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

garumna

28. 5. 2010 11:38
Prazska ODS

Prazska ODS si za sve problemy muze sama svou politikou. Modre zony, skandal s Kaplickeho knihovnou ( i kdyz nejsem zrovna zastance, myslim, ze to co predvedl magistrat s horolezcem Bemem v cele, to jak ji nejprve podporoval, potom populisticky sabotoval, bez ohledu na vysledky tendru, je vrchol trapnosti), openshit a vsudypritomna korupce pseudopolitiku,jez si verejnou sluzbu pletou s businessem a osobnim obohacenim zpusobili, ze bezny obcan je uz volit nemuze a nebude. Praha se pod vedenim vsech tech Bemu Richteru a Janciku stava vsim jinym, jenom ne mestem, kde se da normalne zit.

0 0
možnosti

politicky nekorektni asocial

28. 5. 2010 10:13
TOP09

předvedla včera ve sněmovně zcela zřetelně, že na lidi se.e!

0 0
možnosti

Lobo se (z)vrací

28. 5. 2010 10:15
Re: TOP09

Včera ve sněmovně to byla hotová národní frontaRv

0 0
možnosti

Jarcho

28. 5. 2010 10:03
Proto volte poslední čtyři.

V čele všech stran jsou právě takoví, jaké jste popsal. Jestli mají modrou kravatu nebo oranžovou šálu, to je úplně jedno. Bez ohledu na partaj je to pořád stejný druh lidí.

Proto je třeba vyštvat je z politiky pryč, a to lze jediným způsobem: vykroužkovat je, aby ve volbách propadli. Proto doporučuji: kroužkujte poslední čtyři!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik