Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

habit-.!..

21. 9. 2011 12:24
... pokud ovšem ta loď změní směr...

... a vydá se jinam, než bylo původně domluveno, jen blbec by zůstal...Rv

0 0
možnosti

energetik22

21. 9. 2011 11:55
Dozvím se konečně: dali jsme-dostali jsme:kolik doplácíme?

Jinak jsou to jenom plky ! Předpokládám, že dáváme víc a žebráme o trošku zpět, kdy musíme poslechnou a použít tu trošku na schválený projekt a ne na to, co nutně potřebujeme....opravte mne a s KONKRÉTNÍMI ČÍSLY, jestli se pletu !

0 0
možnosti

certik_bertik

21. 9. 2011 10:38
myslím

že je nutné aby byla ČR do něčeho zapojena, protože kdybychom si vládli sami tak by to skončilo katastrofou jako už mnohokrát. A jiná instituce než EU není k dispozici takže v ní musíme být, není jiná cesta. Tady se ty demonstrace přeceňují, vždyť jsou jen v Athénách na jednom náměstí

0 0
možnosti

Paeris Kiran

21. 9. 2011 14:48
Re: myslím

Myslete si, a snažte se o co chcete... nechte nás ostatní myslet a snažit se o opak. Máme na to stejné právo jako vy.

0 0
možnosti

abc

21. 9. 2011 10:29
Jen jestli se neukázalo ...

co naši předkové věděli už dávno, že totiž takové spolky nemá ani čert rád.

0 0
možnosti

petrph

21. 9. 2011 10:24
ale copak

Když někam zodpovědně vstupuji, tak mám samozřejmě zase možnost zodpovědně vystoupit, když už podmínky nejsou pro mne výhodné. A že se zvláště mezinárodní dohody plní pouze když je to výhodné, to jsme sami poznali třeba v roce 1938.

Jenomže, otázka stojí, kdo že to asi v Řecku to  referendum navrhuje a kdo z Řeků by pro něj měl hlasovat.Protože vlastní měna by přinesla výhodu až v dlouhém období  teprve potom co by hluboce devalvovala,Řecko narazilo na úplné dno a stalo se tak díky nízkému kurzu měny atraktivní pro investory.

Za to by ale všichni Řekové zaplatili s devalvací měny taky hlubokou devalvací svých úspor, příjmů, ,drastickým snížením životní úrovně,ztrátou životních jistot, patrně v mnoha případech (díky dluhům a exekucím) taky majetku...A obávám se že tak  národohospodářsky myslet aby pro toto hlasovali a pomohli svému státu mnoho Řeků nebude.

Ale spíše bych očekával,že pro vystoupení z eurozóny a vlastní marku,která by  mohla posilovat budou křičet spíš Němci

0 0
možnosti

gumidos

21. 9. 2011 9:41
Pokud se lidé v Řecku

rozhodli "svobodně" v referendu tak jako češi - tedy  s naprosto pozitivní masáží pro vstup, s úplnou cenzurou veškerých negativvních dopadů vstupu do unie a  se zcela nevyváženou veřejnou odbornou diskusí o vstupu, pak se jim nedivím, že zjistili, že to není to pravé ořechové.

Mimochodem si vzpomínám, jak se v reklamách před vstupem ČR objavoval ten spokojený řecký cukrář, jak si po vstupu v podstatě už jenom lebedí. Zdá se, že si tak moc nelebedí. ;-)

0 0
možnosti

asi tak

21. 9. 2011 9:38
a je EU stejná jako byla?

0 0
možnosti

asi tak

21. 9. 2011 9:46
Re: a je EU stejná jako byla?

v ČR bylo referendum o vstupu do EU v roce 2003. od té doby se unie výrazně změnila a občané se k tomu nemohli vyjádřit. dokonce ODS - (nejsilnější vládní strana v době schvalování lisabonské smlouvy) měla ve svém volebním programu, že nebude dále předávat pravomoci mimo ČR. 

víte že v roce 1933 získala v německu NSDAP v čele s Hitlerem ve svobodných volbách 44% hlasů. lidi se občas nechaj zblbnout propagandou a čím déle blbnou, tím to může být horší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik