Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

digitaaalek

22. 12. 2011 0:50
Achjo

Mrzi me cist takove nazory lidi. Medialni vyplach zafungoval.

Preskocim par faktu, jako ze ECB eura natiskne zatimco neclenove je venuji fyzicky ze svych rezerv (Nacas tomu rika fikovy list), preskocim fakt, ze Polsko se 4x vetsi populaci odvede 6mld. zatimco mi 3.5mld.

Recko cim dal vetsi pruser, pokles HDP, katastrofa ve vyberu dani, v Italii proc odesel Berlusconi, sam nejlepe zna jak na tom Italie je a radeji od problemu zdrhnul.

Samotny vyznam ECB, jeden den prohlasi, jak chce obnovit duveru a nebude pomahat postizenym zemim, tisknout penize a skupovat dluhopisy. No a druhy den zadnim vchodem vyvazi natistenych 500mld. euro pro banky.

A to nejhlavnejsi. Samotna pomoc, nemyslete si ze bude smerovat do postizenych zemi na rozmach infrastruktury, nakopnuti ekonomiky, ty penize protecou bankovnim sektorem zpet k nemeckym a francouzskym bankam, ktere se z problemu potrebuji vysekat.

0 0
možnosti
TR

Tyranosaurus Rex

21. 12. 2011 19:55
0 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

21. 12. 2011 19:17
.

Pisateli, to se ani nepozastavujete nad tím, že se eurozóna dostala do takovéhle situace? Ten dluh ji totiž nespadl z nebe. Ten musela udělat. A když ho udělala, tak je to důkaz neodpovědnosti. A když byla neodpovědná včera, tak proč si mám myslet, že bude odpovědná zítra?

Prostě pro mne není ani tak nepříjemné, že někdo chce moje peníze, jako spíše mě znepokojuje, PROČ je chce. Proč nastala situace, že ty peníze potřebuje.

2 0
možnosti
W1

Woren 1

21. 12. 2011 23:02
Re: .

Je zřejmé, že dluhy již dosáhly takové výše, že jejich splacení je mírně řečeno velmi problematické. A půjčovat stejné partičce, co dluhy chytře nadělala, nebo na jejich rostoucí výši jen trpně přihlížela ? Pokud se zásadní věci nezmění, je nesmysl do toho sypat další peníze. Bude-li to však pokračovat, zkončí to nejspíše ožebračením 90 % obyvatelstva.

0 0
možnosti
DK

dakram1

21. 12. 2011 17:05
Kolik...

Kolik za ten příspěvek chce? Projděte se po Václaváku a zeptejte si průchpzím, jak to vidí oni....Tato vláda zatím nic nepředvedla..jen ubírá...vybírá....věnujte svůj plat prvnímu spravedlivému (tip vám může dát nějaká neziskovka, která své klienty zná)...a žijte půl roku za 15 tisíc...včetně inkasa apod...a to je mnohdy moc peněz pro jednoho....pak Vás mohu vzít vážně...RvRvRv

1 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

21. 12. 2011 17:25
Re: Kolik...

mám nápad, každý kdo je pro poslání peněz ať přidá svých 10% ročního příjmu, když je přesvědčený o jistotě vrácení. kdo je proti nemusí přidávat nic. jsem zvědav kolik zbyde zapálených nadšenců, že jde o perfektní věc. pakliže politiic nebudou ochotni riskovat své peníze, ať neriskují ani ty naše

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Ekonom, otec dvou dětí, bývalý marketingový ředitel České spořitelny a ředitel Nadace Depositum Bonum, krizový manažer a konzultant, člen předsednictva Trikolora Svobodní Soukromníci, kandidát č. 3 do Sněmovny  v Praze. 

Seznam rubrik